Rikthehet më i forte se kurrë Ndrenika, ngre…

Robert Ndrenika ngre sallën në këmbë me rolin e tij si profesor Toti në pjesën “Mendohu Xhakomino”, shkruar nga Lugi Pirandello e përkthyer në shqip nga Amik Kasoruho. Interesi për shfaqjen ka bërë që biletat…

Biblioteka e Fierit do mbajë emrin e Dritëro…

Këshilli Bashkiak i Fierit ka vendosur së fundmi të nderojë shkrimtarin e madh Dritëro Agolli me titullin “Qytetar Nderi”. Mësohet se anëtarët kanë votuar unanimisht për të nderuar figurën e kolosit të letrave shqipe. Veç…

Lamtumirë ati im!

Elona Agolli Ati im Dritëro, Ke shkruar aq shumë poezi për vdekjen, duke dashur të sfidoje ankthin prej saj . E mallkuara të mposhti ; të mposhti fizikisht e përkohësisht. Dritëroi po fle, dhe në…