Ben Blushi propozon 7 pika për një reformë…

Deputeti i LIBRA-s, Ben Blushi ka paraqitur sot një Paketë për Demokracinë me 7 pika për reformën zgjedhore. Blushi tha sot se nuk ka asnjë produkt dhe amendament të paraqitur për reformën pavarësisht se ka…

Hapet Zyra Rajonale Rinore, Rama: Të rinjtë, rol…

  Është inauguruar sot Zyra Rajonale Rinore në Tiranë. I pranishëm në aktivitetin e organizuar ishte i pranishëm edhe kryeministri i vendit Edi Rama. Kryeministri falënderoi gjermanët dhe francezët për mbështetjen. Ai theksoi se të…