Wednesday, September 26, 2018
Ballina Speciale

Speciale

Skënderbeu grek? Jo, efkaristo!

Janë të njohura përpjekjet e historiografisë greke për të përvetësuar figurën më të madhe të shqiptarëve, Skënderbeun. Përpjekjet e tyre ndër shekuj duke e...

Gora ka qënë djepi i Lëvizjes Atdhetare –

 Gora është një krahinë që ndër vite është sulmuar nga armiq të egër, por kurrë nuk është nënshtruar. Në kohën e Rilindjes Kombëtare në...

Debatet për kontratat, FSDKSH: Arrihet marrëveshje me farmacitë

Disa farmaci në kryeqytet por edhe në rrethe kanë ulur qepenat të hënën e 14 majit në shenjë proteste ndaj kontratave që lidhin me...

Kardhiq-Delvinë, Gjiknuri: Përpara vjeshtës nisin punimet në këtë aks

Në kuadër të turit të llogaridhënies publike “Puna për Shqipërinë që Duam”, Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri zhvilloi takime me banorë të...