Tuesday, November 20, 2018

Sociale

Veliaj: Gjatë verës investojmë në çdo lagje të Tiranës

  Bashkia e Tiranës ka nisur rikonstruksionin e hyrjes së katërt për në kryeqytet dhe bëhet fjalë konkretisht për segmentin rrugor nga mbikalimi i Shkollës...

Sezoni turistik / Rezultatet e aksionit të tatimeve: 2 mijë...

  Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka bërë një bilanc të masave të marra për sezonit turistik. Në fokus të aksionit ishte ulja e evazionit...

Rregullat e reja të testit teorik për lejet e drejtimit

Nga muaji mars i këtij viti kanë hyrë në fuqi përditësimet e pyetësorit teorik për katër kategoritë bazë të lejeve të drejtimit si A1,...

Plani i masave për sezonin veror, Tatimet: 2 milion lekë shkelje;...

  Drejtoria e Përgjitshme e Tatimeve informon si më poshtë vijon rreth rezultateve të arritura në kuadër të zbatimit të planit të detajuar të masave,...

Botohet në Fletoren Zyrtare, hyn në fuqi Vendimi i Qeverisë/ Si...

  Vendimi i fundit i Qeverisë, i cili synon të zhbllokojë ngërçin e pronësisë për banesat e ndërtuara para vitit 1991 ka hyrë dje në...

Tatimet këshillojnë: Si kalojnë tatimpaguesit nga regjistri aktiv në regjistrin pasiv

  Administrata Tatimore  bën me dije se procesi i regjistrimit të tatimpaguesit nga regjistri aktiv në regjistrin pasiv, që mbahet nga administrata tatimore, realizohet në...

Ambasada Amerikane, sot ankand online – Në shitje automjete dhe gjeneratorë...

  Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë do të zhvillojë ditën e  sotme një ankand online për shitjen e tre automjeteve, 11 gjeneratorëve elektrikë...

KE u propozon shteteve anëtare 6 000 euro për çdo emigrant...

  Brukseli ofron 6 000 euro për çdo emigrant që shpëtohet në detin Mesdhe dhe pranohet nga ai vend, sipas ”Financial Times”. Sipas ”Financial Times”, BE...

Publikohen kuotat e shkollimit për secilën degë dhe datat e regjistrimit

  Universiteti i Tiranës ka publikuar kuotat dhe tarifat e shkollimit për programet e ciklit të parë të studimit(bachelor), për vitin akademik 2018-2019 Kështu, pranimet në...

Titulli Kontabël i Miratuar dhe Auditues Ligjor, zbardhen data e provimeve...

  Insituti i Ekspertëve Kontabël të Miratuar ka zbardhur data e provimeve për të gjithë ata që janë regjistuar për të dhënë provimin dhe për...