Saturday, November 17, 2018
Ballina Sociale Faqe 114

Sociale

Shqipëria, vendi i parë në rajon për borxhin më të madh...

  Me një borxh publik, që vlerësohet të ketë arritur në rreth 69% të Prodhimit të Brendshëm Bruto (PBB) në tremujorin e parë të këtij...

Qeveria rikthen borxhin e fshehtë, në një vit 100 mln euro...

Qeveria shqiptare krijoi mbi 100 milionë euro borxh të fshehtë vetëm vitin e kaluar duke mos i kthyer TVSH-në bizneseve private. Shifrat janë bërë...

Kompensimi, pronarët që duhet të plotësojnë formularin

Në ATP ka nisur aplikimi për kompensimin e pronarëve që u është zënë toka nga ndërtimet pa leje. Për të marrë kompensimin përfituesit duhet...

Shtëpitë para 1991, procedurat e kalimit të pronësisë

  Procedurat e kalimit të pronësisë fillojnë: -me kërkesë të subjektit/subjekteve, sipas modelit të kërkesës të miratuar me këtë vendim, pavarësisht nëse zona kadastrale i është...

Nikolla/ “Mësues për Shqipërinë” pengon mësuesit jo cilësorë të hyjnë...

Pas turit të takimeve me maturantët në shumë shkolla të vendit, ku ka diskutuar për kriteret dhe mbështetjen e ofruar në degët e mësuesisë,...

Të gjithë duan “punë shteti”/ Shqipëria  mes vendeve me numrin...

  Shqipëria renditet krah vendeve nordike të tilla si Suedia, Danimarka për numrin e lartë të punonjësve në sektorin shtetëror në krahasim me totalin e...