Wednesday, November 14, 2018
Ballina Sociale Faqe 114

Sociale

Ministri Peleshi/ Agroturizmi si hotel me 5 yje, moda e...

  “Agroturizmi tani trajtohet si një hotel me 5 yje, në kuptimin e lehtësirave fiskale”. Kështu ka deklaruar, ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural,  Niko...

Flet drejtori i BERZH: Sfidat e vërteta për Shqipërinë fillojnë nga...

  Flet Matteo Colangeli, drejtori i Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) për Shqipërinë: Me vështrimin në 2019-n dhe më tej, sfida kryesore ekonomike...

Distrikti gjerman jep 4 mijë euro për familjet azilkërkuese, Andrea tregon...

Një program shpërblimi për azilkërkuesit që kthehen vullnetarisht në vendet e tyre të origjinës. Ky është projekti i miratuar së fundmi nga një prej...

Studimi/ Faturat e energjisë, pensionistët i paguajnë më shtrenjtë

  Familjet me të ardhur nën 25 mijë lekë në muaj, ku kryesisht bëjnë pjesë pensionistët, i paguajnë “më shtrenjtë” faturat e energjisë elektrike, në...

Lu: Mbetet shumë për të përmirësuar klimën e biznesit në vend

Anketimi i zhvilluar për Indeksin e Biznesit tregon se anëtarët e Dhomës Amerikane mbeten të shqetësuar për nivelin e taksave, burokracinë qeveritare, monopolet dhe...

Enti Rregullator paralajmëron një rritje të re

  Faturat e ujit për familjet shqiptare pritet që të rriten në emër të reformimit të sektorit. Enti Rregullator i Ujit e ka paralajmëruar këtë...