Wednesday, January 16, 2019
Ballina Sociale Faqe 114

Sociale

Rilindja urbane, tani edhe në zonat rurale

Programi i rilindjes urbane, i konsideruar si programi më i madh kombëtar për transformimin urban të qyteteve të vendit, që u shtri gjatë 4-viteve...

Punonjësit refuzojnë të spiunojnë kolegët/ Bizneset i kërkojnë shtetit t’u...

Bizneset që kanë mbi 100 të punësuar duhet të ngrinin strukturën e sinjalizuesit  brenda datës 15 korrik dhe të dërgonin pranë Inspektoratit të  Lartë...

Kontributet e paguara të pensioneve, rrezik për penalitete e mospërfitim

Në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve është vënë në dukje një problematikë nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore, lidhur me mospërputhjen në disa raste të...

Maturantët/ Shanse edhe për nxënësit me mesatare nën 6

Një maturant që ka mesataren nën 6 nuk do të thotë që nuk mund të aplikojë për studime të larta apo të mos punojë...

Transportet raport tek Kombet e Bashkuara, “propozojnë” taksa të reja për...

Ministria e Transporteve pranon se ka një ngërç lidhur me koordinimin institucional që lidhet ne sigurinë në rrugë. Në një raport të dorëzuar pranë...

Çmimi 20 lekë më i lartë/ Relacioni: Na duhen të ardhura...

Rritja e tarifës së ujit në Tiranë, me 20 lekë për m3 kërkohet për të bërë të mundur realizimin e investimeve gjithëpërfshirëse si në...