Saturday, November 17, 2018

Politikë

Vota në OKB, Presidenca: Na njoftuan me SMS pas votimit

Vota e Shqipërisë në Kombet e Bashkuara për Jeruzalemin vijon të prodhojë debate në vend. Mesditen e së martës ka reaguar përsëri institucioni i...

Arben Ristani: “Peshqit e mëdhenj” kapen në janar

Arben Ristani, sekretar i përgjithshëm i PD-së denoncon ashpër situatën e kriminalitetit në vend dhe lidhjet me pushtetin, ndërsa PD-së i kërkon një luftë...

PD, kërkesë prokurorisë: Të verifikohen formularët e dy deputetëve

Partia Demokratike ka zbuluar emrin e deputetit për të cilin thotë se ka të shkuar kriminale në Itali. Sipas PD-së, bëhet fjalë për deputetin...

Mandija: Teknikët nuk dështuan, duhet të jenë edhe në zgjedhjet e...

Zv.Kryeministrja Ledina Mandija nuk zgjodhi një gjuhë të ashpër për të replikuar me Kryeministrin, sipas të cilit raporti i ministrave teknikë për zgjedhjet ishte...