Monday, September 24, 2018

Opinion

S’është fajtor Lotaria Amerikane- Nga Rafael Floqi

    Nga Rafael Floqi Halloween-i i sivjetshëm u përjetua, përgjakshëm në Nju Jork ashtu siç e ka dhe namim , “një natë  vdekjeje.Policia në Nju Jork...

Mjaft vollët vrer për Shqipërinë dhe shqiptarët, mos iu jepni zë...

  Nga Mentor Kikia E pashë përsëri në TV një njeri që thotë të njëjtën gjë kudo ku e kërkojnë të flasë: Skëndërbeu është tradhtar, është...