Wednesday, November 14, 2018

Opinion

Marrëveshje historike për Maqedoninë Veriore, por çfarë do të thotë populli?...

  Maksim Sinemati Kryeministrat e Greqisë dhe të Maqedonisë, Aleksis Cipras dhe Zoran Zaev, të shoqëruar edhe nga ministrat e Jashtëm përkatës, Nikos Kocias dhe Nikolla...

VMRO-DPMNE-ja me lider të ri, a do të dalë dot ai...

  Maksim Sinemati   Hrisitian Mickoski, edhe zyrtarisht, u zgjodh kryetar i partisë VMRO-DPMNE, partia e parë më e madhe opozitare në Maqedoni, në kongresin zgjedhor të...