Wednesday, January 16, 2019

Opinion

Që gjuha shqipe të mos jetë një atdhe i humbur për...

Nga Arben Llalla Ka disa kohë që po dëgjojmë deklarata nga politikanët sllavo-maqedonas dhe shqiptarë se gjuha shqipe do të zyrtarizohet shumë shpejtë në Maqedoni....

Opozita e opozitës të opozitës – Artan Fuga

Artan Fuga --------- Aty nga korriku i vitit 1997, nëse nuk më gënjen kujtesa, zgjidhet presidenti i ri i republikes, nga e majta. Zoti Mejdani bën një...