Tuesday, June 19, 2018
Ballina Opinion

Opinion

ARSYET E DËSHTIMIT TË PROTESTAVE EDHE KUR KAUZAT NUK MUNGOJNË –...

Pranvera Shehaj   Duhen mësuar politikanët (jo në profesion), të kuptojnë se Parlamenti është institucioni më i lartë i përfaqësimit të zërit qytetar, është tempull i...

Prindër! Parapërgatituni mendërisht të fusni në dhe vajzën tuaj, vetëm se...

  Nga Edi Oga Prindër! Ju që keni vajza! Parapërgatituni mendërisht të fusni në dhé vajzën tuaj, vetëm pse ajo mendon se ka të drejtë të refuzojë “dashurinë”...

Kjo, nuk është bujqësia, që duam! – Nga Faik Islami

  Nga Faik Islami Prej mediave  mësuam se paska filluar fushata e korrjeve. Natyrisht  e grurit, ka patur një simbolikë krejt të veçantë, në të shkuarën....

KORRUPSIONI ËSHTË NJË FORMË TJETËR E TIRANISË – Spartak Ngjela

  Spartak Ngjela (Korrupsioni është sak një formë tjetër e tiranisë.) Joe Biden A do të arrihet që shoqëria shqiptare të adoptojë përgjegjësinë personale si kulturë të...

Përgjigjien e ekspertimit të audio-përgjimit, ta ziejnë dhe t’i pijnë lëngun!...

Nga Ylli Manjani Cilado qoftë përgjigja e ekspertimit të audio-përgjimit, ligjerisht duhet ta ziejnë dhe t’i pijnë lëngun! Po në bazë të ligjit, me letrën që...

TËSHTIMAT E REFORMËS NË SHKENCAT GJEOLOGJIKE DHE DOMOSDOSHMËRIA E RIBASHKIMIT ME...

TËSHTIMAT E REFORMËS NË SHKENCAT GJEOLOGJIKE DHE DOMOSDOSHMËRIA E RIBASHKIMIT ME SHGJSH-në Nga Vesel Hoxha* Në vend të hyrjes Me vendiminnr. 561, datë 22. 08. 2007, i...

PSE PO DISKRIMINOHEN PENSIONISTËT MË TË MOSHUAR TË SHQIPËRISË, QË...

PSE PO DISKRIMINOHEN PENSIONISTËT MË TË MOSHUAR TË SHQIPËRISË, QË KANËDAL NËPENSION PËRPARA VITIT 1992?                                                                                                                                                                                                             Mirditë, 21.05.2018    Letra e dytë drejtuar Kryeministrit...

Universitetet tona – “pajtone”të vjetra që prodhojnë Asgjënë – mediokritetin dhe...

    Nga Jorgo Mandili   Universitetet tona u ngjajnë atyre pajtonëve të vjetër, që u kërcasin të gjitha pjesët dhe të tërhequr nga kuaj të drobitur shërbejnë...

Pse ndryshon vazhdimisht procedura dhe legjislacioni për kompensimin e pronarëve ?...

  Gezim Boçari Ambasadorët Romana Vlahutin dhe Donald Lu, a mund të vënë gishtin mbi plagë para largimit të tyre , në mënyrë që periudha e...

DYNDJA E EMIGRANTËVE NË SHQIPËRI, MINË ME SAHAT! – Nga Ledian...

  Nga Ledian DROBONIKU Për Shqipërinë hapet një tjetër kapitull i vështirë, ndoshta i fundit: DYNDJA E IMIGRANTËVE Pse pritet të ndodhë kjo gjë: Sepse dyndja...