Saturday, February 24, 2018

Disa anekdota me shkrimtarë

Jorge Luis Borges ndërsa jepte leksione si profesor letërsie në Universitet, pyeti një studente se ç’mendonte ajo për Shekspirin. Studentja iu përgjigj: – I...

Turizmi, Rama publikon artikullin e mediave italiane: Parajsa e re e...

Kreu i qeverisë, Edi Rama uron mirëmëngjes me një artikull të mediave italiane lidhur me turizmin në Shqipëri. “Mirëmëngjes dhe ju uroj një ditë të...

Dokumentar në kuadër të 20 vjetorit të vdekjes së Princesh Dianës

Rrëfimet e sinqerta të Princ William dhe Harry në rrugëtimin e tyre për të përballuar jetën pas vdekjes së nënës së tyre, çuan në...