Saturday, September 22, 2018
Ballina Ekonomi

Ekonomi

Hapet tenderi për rrugën e Arbrit

Qeveria ka hapur zyrtarisht tenderin për ndërtimin e rrugës së Arbrit. Ministria e Transporteve publikoi në faqen e Agjencisë së Prokurimeve njoftimin i cili...

Bill Gates paralajmëron: Do të kemi një tjetër krizë financiare si...

Kriza financiare e 2008 çoi në recesion të madh Amerikën dhe miliona vende pune u humbën. E ndërsa Amerikës po i duhen vite për...

Shpërblime mbi 58 milionë euro/ Ja sa është dëmi ekonomik...

  Drejtoria e Auditit në Ministrinë e Financave vëren se janë konstatuar 6286 raste të shkeljeve, për të cilat vlera ë dëmeve llogaritet në 7.8...

Koeficientët për pagat para dhe pas 1994-së

Për pagat referuese, deri më 1.1.1994      8.59 Për pagat e vitit 1994               8.59 Për pagat e vitit 1995 ...

Përditësimi i të dhënave për pronat, Hipotekat kërkojnë asistencën e Bankës...

Banka Botërore ka qenë e fokusuar veçanërisht në Shqipëri me projekte që lidhen me pronat. Një ndër to ka qenë edhe ajo për Menaxhimin...

Bashkimi familjar në Itali, ja minimumi i të ardhurave vjetore si...

Nëse keni bashkëshortin që jeton në Itali, për të mundësuar bashkimin familjar gjatë 2018 duhet të ketë të ardhura minimale 8.8 mijë euro. N.q.s...

Banka e Shqipërisë/ Ndryshojnë rregullat e kredive, bankat do pranojnë...

Banka e Shqipërisë po harton disa ndryshime të pritshme rregullative, që do të sanksionojnë përdorimin vetëm të dokumentacionit zyrtar financiar të subjektit që kërkon...

Dorëzimi i pasqyrave financiare dhe i raporteve të auditit, subjektet tregtare...

Subjektet tregtare në vend kanë edhe 7 ditë kohë për të dorëzuar pasqyrat financiare, raportet e auditit dhe të ecurisë së veprimtarisë për vitin...

Flet Zv/drejtori i FMN: Pse Shqipëria ka mbetur një nga më...

Zyrtari i lartë i FMN-së, që ndodhet këto ditë për një vizitë në Shqipëri, në një intervistë të posaçme për Monitor thotë se tani...

Ç’orientohet tregu; Euro dhe dollari në rënie edhe dje në tregun...

Euro ka shënuar rënie edhe gjatë ditës së djeshme në tregun vendas, ndonëse në bursa ai është në rritje për të dytën ditë radhazi. Sipas...