”‘Karaibet’ e Evropës ndodhen në Shqipëri”

 

 

Një tjetër media e huaj radhit Shqipërinë mes destinacioneve më të preferuar ku europianët kanë zgjedhur të kalojnë pushimet veror këtë vit.

Zbulimi i Shqipërisë si një atraksion turistik nga ”Hoffpost”, vjen pas një hulumtimi që media e huaj ka bërë tek blogerët më të rëndësishëm europian të udhëtimeve, raporton ata.

Nga kjo ka rezultuar se Shqipëria renditet mes vendeve si Spanja, Indonezia, Suedia, Italia etj, si destinacion europian për të pushuar këtë verë.

Ballkani

“Në vitet e fundit, kam parë gjithnjë e më shumë njerëz që janë të interesuar në vende si Mali i Zi, Shqipëria, Bullgaria. 

Unë mendoj se është një zhvillim i natyrshëm që kur Spanja dhe Italia janë të populluara shumë në verë dhe jo të gjitha plazhet janë aq të pastra si dikur”, u shpreh Veronika Primm, blogere udhëtimesh në Travel Geekery.

“Në tre verat e fundit , kam gjetur disa vende të reja të preferuara si Shqipëria për shembull, e cila është pak e ngjashme me Greqinë, por shumë më pak e hulumtuar dhe më e lirë.

Më pëlqen vërtet Ksamili në pjesën jugore të Shqipërisë.

Nëse doni të përjetoni rërë të bardhë dhe me ujë të kulluar kristal të qartë si në Karaibe, atëherë Ksamili është gjëja më e mirë në Europë”, tha blogeria Primm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *