Koncert tek Pazari i Ri

 

Ambasada Austriake ne Tirane, Bashkia Tirane, Njerez dhe Ide, Porsche Albania ne bashkepunim me TID Tirana sjellin Koncertin e Kusimanten ne Pazarin e RI!Grupi i sukseshmen Austriak “Die Kusimanten” perbehet nga tre muzikante: Marie-Theres Härtel – Viola, deeLinde- violonçel, Tamara Lukasheva- vokal te cilat do te performojne live sot me Date 20 Korrik ora 20:00 ne Pazarin e Ri te Tiranes.Pjesët muzikore të Kusimanten janë një udhëtim përmes mjediseve të ndryshme akustike; nga klasikja në muzikën e dhomës, nga xhazi në folk,nga tradita muzikore e Evropës perëndimore në atë lindore, nga funk në pop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *