Iu premtoi për takim, Vlahutin nuk iu kthen më përgjigje aktorëve

 

 

Ambasadroja e BE-së Romana Vlahutin  kishte pranuar në parim që të takohej ditën e sotme  me aktorët për çështjen e Teatrit Kombëtar.

Mirëpo me një ndryshim rregullash, ajo iu ka çuar atyre një email së fundi, që në takim të merrnin pjesë dhe përfaqësuesit e Forumit për Mbrojtjen e Trashëgimisë.

Në një deklaratë të bërë publike për medit, AMT shprehet se ata janë të qartë në kërkesën e tyre, dhe se kërkojnë që në takim të mos jenë të pranishëm palë të treta. Por Vlahutin nuk iu ka kthyer më një përgjigje. 

“Përmes kërkesës së vazhdueshme të aktorëve që janë pozicionuar kundër prishjes së Teatrit Kombëtar, ambasadorja e BE-së Romana Vlahutin kishte pranuar në parim që të takohej me ta ditën e premte.

Mirëpo me një ndryshim rregullash, ajo iu ka çuar atyre një email së fundi, që në takim të merrnin pjesë dhe përfaqësuesit e Forumit për Mbrojtjen e Trashëgimisë.

Në një deklaratë të bërë publike për medit, AMT shprehet se ata janë të qartë në kërkesën e tyre, dhe se kërkojnë që në takim të mos jenë të pranishëm palë të treta. Kjo kërkesë e tyre mbetet ende pa përgjigje.”, shprehet artistët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *