Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka rihapur aplikimet për punësimin e infermierëve përmes platformës infermierepershqiperine.al.

Aktualisht janë 104 vende të lira pune për infermierë, 7 për  teknikë laboratori, 2 për mami dhe 1 për teknik imazherie.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë deri më 25 qershor. Platforma e vënë në dispozicion është:
http://infermierepershqiperine.al/paaneli_aplikim_aplikant/vende-vakante/infermier_118/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here