“Tahiri”, Meta: Drejtësia të veprojë e pavarur        

Drejtësia të veprojë në mënyrë të pavarur në respekt të shtetit të së drejtës. Ky ka qenë komenti i kreut të Shtetit Ilir Meta i pyetur nga gazetarët për çështjen “Tahiri”.

Meta ndodhet në Cërrik, ku mori pjesë në panairin e Agrobiznesit dhe Artizanatit. Ai u takua me prodhues, zejtarë e fermerë të zonës, ku bëri apel për promovimin e produkteve bio “Made in Albania”.

Më herët, ai mori pjesë në ceremoninë përkujtimore të 75-vjetorit të Batalionit partizan të Dumresë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *