Luljeta Bozo nderohet me titullin akademik “Profesore e Merituar”

Profesor Doktor Luljeta Bozo është vlerësuar për kontributin e saj në fushën e inxhinerisë me titullin akademik “Profesore e Meritës”. Edhe pse ka plot 53 vite në arsimin e lartë , Luljeta Bozo vijon të japë leksione edhe sot për studentët e rinj në fushën e inxhinierisë. 

53 vite punë në arsimin e lartë të Luljeta Bozos janë vlerësuar titullin akademik “Profesore e Meritës” . Profesor Doktor Luljeta Bozo është nderuar me këtë titull si shenjë mirënjohjeje për të gjithë kontributin që ka dhënë dhe vazhdon të japë në fushën e inxhinierisë.

Bozo tha: Është një ditë shumë e vecantë, një ditë kur puna ime shumëvjecare me përkushtim maksimal merr një vlerësim ndoshta më të lartë në fushën akademike dhe të edukimit.

Profesore Luljeta Bozo ka publikuar 32 libra profesionalë, në fushën e inxhinerisë, shkencës dhe gjeoteknikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *