Lotaria amerikane, ja kur dalin fituesit këtë vit

Ndryshe nga herët e tjera, përgjigja për fituesit e lotarisë amerikane pritet të dalë më 15 maj 2018.

Për të konfirmuar nëse jeni fitues, aplikuesit e regjistruar në DV-2019, mund të përdorin numrin e tyre të konfirmimit dhe ta kontrollojnë atë online.

Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve, do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur sesi të aplikojnë për vizën e lotarisë për veten dhe anëtarët e familjes.

Departamenti gjithashtu do t’u konfirmojë të përzgjedhurve datat e tyre të intervistimit për vizë nëpërmjet Statusit të të Regjistruarve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *