Ahmetaj: Gratë shtatzëna dhe invalidët, dokumetat në mars online

 
Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, ka dhënë një lajm të mirë për të gjitha gratë shtatzënë dhe invalidët, për të cilët tha se deri në fund të muajit mars do të marrin gjithë dokumentacionin online.

Ahmetaj deklaroi se do të marrë fund sorollatja e tyre për t’u paraqitur në shumë sportele, teksa janë në pritje të fëmijës së tyre, pasi tashmë dokumentacioni është detyrë e punonjësve të administratës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *