Prokuroria e Përgjithshme ka nisur procedurën e verifikimit të ekstradimit të Nezar Seitit në Prokurorinë e Krimeve të Rënda.

Policia e Shtetit tha një ditë më parë se Nezar Seiti u është dorëzuar në Rinas autoriteteve italiane në bazë të urdhrit nga ministria e Drejtësisë. Ky është një rast i paprecedente, kur një person nën hetim dhe me masë sigurimi arrest me burg nga Prokuroria e Krimeve të Rënda, ekstradohet për llogari të autoriteteve të huaja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here