Rama prezanton projektin për Terminalin Lindor të Tiranës

Kryeministri Edi Rama në urimin e tij të përditshëm të mëngjesit këtë të mërkurë ka treguar një tjetër projekt në kryeqytet. Dhe bëhet fjalë për Terminalin Lindor të Tiranës në Farkë.

“Dhe me këtë projekt që brenda vitit 2019 do të bëhet Terminali Lindor i Tiranës në Farkë, një stacion modern i autobuzave ndërurbanë dhe ndërkombëtarë në kryeqytet, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *