Do të aplikoni për vizë amerikane? Ambasada këshillon: Procedura është vetëm një

Aktualitet

 

Ambasada amerikane në Tiranë ka dhënë këshillën e radhës për qytetarët shqiptarë që aplikojnë për vizë amerikane.

Sipas saj, “fatmirësisht, ne jemi ekspertë kur vjen puna tek aplikimi për vizë dhe u përgjigjëm saktë me herën e parë! Nëse zgjidhni të aplikoni për vizë, procedura është “një dhe vetëm një”. Aplikoni në mënyrë të saktë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *