Vizat amerikane, ambasada e SHBA tërheq vëmendjen: Kujdes, ne bazohemi tek intervista, jo tek dokumentat tuaja!

 

Ambasada amerikane u ka tërhequr vëmendjen qytetarëve shqiptarë lidhur me dhënien e vizave turistike. Ja çfarë ka njoftuar dje në mesditë:

Ju uroj një Vit të Ri të lumtur dhe të begatë! Zotimi im dhe i Kenny-për Vitin e Ri: të vazhdojmë t’ju ofrojmë udhëzime korrekte dhe të përditësuara për të gjithë ju … dhe gjithashtu të hamë sa më shumë bakllava!

Më poshtë janë disa këshilla të rëndësishme për aplikimin e vizave turistike në 2018. Mos harroni, viza turistike bazohet tek intervista, jo tek dokumentet tuaja!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *