Forcohet Dollari amerikan, pritet zhvlerësimi i monedhës Euro

 

Në tregun valutor vendas euro vazhdon të blihet me 133.30 lekë dhe shitet me 133.90 lekë.

Ditët e fundit të muajt dhjetor ku pritet të ketë prurje të monedhës euro, parashikohet zhvlerësimi në nivelin e 133 lekë mesatarisht

Dollari amerikan blihej dje me 113.00 lekë dhe shitet me 113.80 lekë. Parashikohet forcim në nivelin e 113.40 lekë deri në orët e pasdites.

Paundi britanik vazhdon të blihet me 151 lekë dhe të shitet me 151.80 lekë. Pritet të ketë luhatshmëri për këtë monedhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *