Presidenti Meta në Vjenë me artistët shqiptarë

Presidenti Meta poston në adresën e tij në facebook këtë mesazh: “Mbrëmë në Vjenë, u ndjeva krenar nga shkëlqimi i artistëve tanë të mrekullueshem. Festuam së bashku me miq të shquar austriakë 105-Vjetorin e Pavarësisë dhe çeljen e vitit të kulturës shqiptaro-austriake!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *