Prokurori Hajdarmataj: Ne kemi ardhur me kërkesën për arrestimin e Saimir Tahirit

Kryeprokurori i Krimeve të Rënda, Besim Hajdarmataj ka sqaruar edhe njëherë se çfarë kërkese ka bërë për Kuvendin.

‘Ne kemi kërkuar autorizim për arrestim dhe heqjen e imunitetit të deputetit Tahiri dhe mundësin e kryerjes ë kontrollove të banesave që ai ka në dispozicion

Ne kemi shkëmbyer informacione me italianët dhe jemi ën pritje për akte të tjera me të cilët jemi në komunikim të vazhdueshëm me autoritete italiane

Pra para këtyre situatave ne kemi kërkuar arrestime, heqje anuiteti dhe kryerjen kontrolleve në banesat në pronësinë e tij.

Manja: Unë pyetja e bëra nisur nga ajo që ju kërkuat para media. Ju thatë se ne kemi kërkuar këtu jo arrestimin, se nuk është e thënë, por që ne duam heqjen e imunitetit…Unë nisur nga kërkesa juaj e bëra pyetjen.

Ne kemi ardhur me kërkesën për arrestimin, heqjen imunitetit dhe kryerjen e kontrolleve’, tha prokurori Besim Hajdarmataj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *