Sekuestrohet pasuria e biznesmenit të pijeve në Shkodër

Policia e Shkodrës ka sekuestruar 2300 m2 pasuri të paluajtshme dhe 4 automjete. Në kuadër të Plan-Operacionit “Vjeshtë 2017” është sekuestruar i gjithë aktiviteti tregtar i subjektit “Briland” shpk me administrator Xhavit Kasemi, i cili merret me prodhimin e pijeve. Pak ditë më parë kjo firmë u denoncua se prodhonte pije të ndryshme të falsifikuara.

Policia gjithashtu ka sekuestruar:

-Pasurinë e paluajtshme 2 godina nga 1000 m2, në lagjen “Ajasëm”, Shkodër

-Për pasuri të luajtshme, produkte të prodhimit nga “Briland”shpk, që ndodhen brenda godinave së lartpërmendura

-Për pasuri të paluajtshme, magazinë, në përdorim të subjektit Briland”shpk 300 m2, në lagjen “Liria”, Shkodër

– 4 automjete në përdorim të subjektit Briland”shpk si më poshtë:

Automjeti tip Mercedes Benz me targë AA237OL,

Automjeti tip Wolksvagen me targë SH6014E,

Automjeti tip Ford me targë SH1642E,

Automjeti tip Mercedes Benz me targë AA482AN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *