Reduktimi i trupës gjyqësore, rrëzohet kërkesa e avokatit të Shullazit

Avokati i Emiliano Shullazit i ka kërkuar këtë të martë gjykatës që në procesin ndaj klientit të tij të zbatohen ndryshimet ligjore.

“Nëse nuk veprohet sipas ligjit të ri, procesi do të ndikohet”, ka deklaruar avokati Vladimir Meçe.

Ndërkohë, gjykata është tërhequr për të marrë një vendim pas kërkesës së avokatit, që parashikon reduktimin e trupës gjyqësore nga 5 në 3 anëtarë.

Trupa është tërhequr për të marrë një vendim lidhur me kërkesën e avokatit dhe rreth një orë më vonë ka njoftuar refuzimin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *