Përveç shërbimeve të shumta për aplikime online si regjistrime, deklarime të ndryshme, apo edhe vërtetime, portali e-Albania ofron për biznesin edhe një shërbim elektronik të posaçëm për gjurmimin e çështjeve të prokurimit publik.

“Gjurmimi i çështjeve të prokurimit publik” është shërbimi që mundëson gjurmimin e pjesëmarrjes në tendera në Agjencinë e Prokurorimit Publik, por edhe të edhe një pjesëmarrje të caktuar në tender në bazë të numrit identifikues që zotëron”.

Nga ana tjetër, portali e-Albania sqaron se duhet të regjistroheni dhe të logoheni në e-Albania për të siguruar shërbim më të mirë.

“Gjurmimi i çështjeve të prokurimit publik është një shërbim elektronik, i cili mundëson gjurmimin e pjesëmarrjes në tendera, në Agjencinë e Prokurimit Publik, të biznesit të loguar. Gjithashtu një biznes i loguar mund të gjurmojë dhe një pjesëmarrje të caktuar në tender në bazë të numrit identifikues që ai zotëron”, thuhet në njoftim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here