Vizat turistike, ambasada e SHBA-së: Çfarë dokumenti duhet!

Sociale

Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë personat që duan të udhëtojnë drejt SHBA-së.

Ambasada shkruan se për të përfituar vizën turistike do t’ju duhet vetëm formulari DS-160 dhe pasaporta.

Mos harroni t’i lini në shtëpi të gjitha dokumentet e tepërta kur vini në intervistën për vizë turistike!” shkruan ambasada duke përcjellë edhe disa ilustrime.

7 shtator 2017 (gazeta-Shqip.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *