Skandali/Firma dorëzon byzylykët elektronikë në Ministrinë e Drejtësisë

Kompania private ka dorëzuar në Ministrinë e Drejtësisë, byzylykët e mbikëqyrjes elektronike të personave që kanë masë ndaluese për veprat penale.

Bashkimi i tre operatoreve ekonomike, Soft and Solution, Fastech dhe Ratech kanë dorëzuar sot pranë Ministrisë së Drejtësisë 222 nga 300 byzylykët ekonomikë, pasi pjesa e mbetur ishte dorëzuar më parë.

Sasia prej 300 byzylykësh që kap vlerën e 2 milionë eurove,  siç ka konstatuar ministria e Drejtësisë i ishte rikthyer në kundërshtim me ligjin  kompanisë private të kontraktuar e cila është një bashkim  operatorësh ekonomik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *