Surpriza, Presidenti Meta vendos të futet në “Facebook”

Në një seancë të jashtëzakonshme në Kuvendin e Shqipërisë, Ilir Meta u betua dje si President i ri i vendit.

Mediat e ndoqën me shumë interes ceremoninë e betimit të Metës. Por syrit të gazetarëve nuk u shpëton asnjë detaj kur bëhet fjalë për zyrtarë të larët të vendit.

Tani ajo që bie në sy, pas marrjes së detyrës së re, Presidenti Meta ka hapur dhe llogari në rrjetin social “Facebook”, pasi deri më tani Meta nuk kishte faqe të tij në këtë rrjet social shumë të popullarizuar dhe të përdorur në masë nga politikanët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *