Naftëtarët, nis zbatimi i statusit. Ka filluar dje…

Nga dita e djeshme për punonjësit në industrinë e naftës, aktualisht por dhe në të kaluarën, kanë filluar aplikimet në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë për të përfituar statusin e naftëtarit. Me këtë status, punonjësit…

Për herë të parë financat do të hartojnë…

Shumë shpesh arka e shtetit është ndikuar nga rreziqe që nuk kishin mundur të parashikoheshin, të tilla si krizat energjetike, apo borxhet e fshehura. Për këtë qëllim nën asistencën e FMN dhe BB një njësi…

KUR INJORANCA KALON KUFIRIN E NA BËN QESHARAKË-Nga…

Nga Armand PLAKA Më ka ndodhur që në rrjetet sociale të shoh shpesh “fakenews”, sajesa, idiotizma, sharlatanizma e amatorizma të çdo lloj shkalle, deri në kufijtë e skandaleve të atilla që ofendojnë inteligjencën dhe logjikën…

PER LULET MOS ME PREK – Nga Edi…

Nga Edi Rama Jam shumë i impresionuar nga reagimet e zhurmshme të luleve “Mos më prek” për emrat e zyrtarëve të rreshtuar në përmbledhjen e raportit të postimit Eksperienca Juaj Negative! Çfarë ka ndodhur që…