Ndërtimet pa leje, shkrihet policia e Velipojës

Stacioni i Policisë së Velipojës është shkrirë, ndërkohë që janë marrë masa ndëshkimore për policët, pasi neglizhuar parandalimin e ndërtimeve pa leje. Sipas burimeve zyrtare ka qënë urdhër i vetë drejtorit Haki Çako për inspektim…

Beteja për Tiranën, KQZ nis rinumërimi i 70…

Komisioni Qendori i Zgjedhjeve numëron sot kutitë e votimit të ankimuara nga Partia Socialiste dhe Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet. Janë 70 kuti të qarkut Tiranë të kontestuara zyrtarisht një ditë më parë nga…

-Profesionet e lira, sipas përcaktimit të VKM-së 77,…

-Shoqërues dhe shpjegues në udhëtime -Farmacist -Mësues (mësimdhënës) -Përmbarues -Kontabilist i miratuar -Përkthyes -Veteriner -Trajnues në veprimtari të ndryshme përfshirë edhe fushën e kulturës, artit dhe sportit -Ndërmjetës në një proces gjyqësor -Mjek i përgjithshëm…