I bie kova e vinçit në kokë, humb…

Një punëtor ndërtimi ka humbur jetën mëngjesin e sotëm. Ngjarja ka ndodhur në Fushë Krujë dhe sipas informacioneve të para të policisë, punëtorit i ka rënë në kokë kova e vinçit. Nuk dihen ende rrethanat…

QKB- 31 korriku afati i fundit për dorëzimin…

Qendra Kombëtare e Biznesit informoi subjektet tregtare se afati i fundit për dorëzimin e pasqyrave financiare, raporteve të auditit dhe ecurisë së veprimtarisë për vitin financiar 2016, është 31 korriku . “Mbështetur në ligjin “Për…

Pse duhet rithemeluar një qëndrim i ri kombëtar…

Feride PAPLEKA  Me një kulturë të ushqyer nga pasioni për artin, letërsinë dhe filozofinë pragmatike, me nderimin për mendjet e ndritura të historisë kombëtare e botërore dhe me shpirtin humanist, bir i një skulptori dhe…

Kërkesat për azil/ Shqipëria në mesin e 10…

Zyra europiane për azil ka publikuar raportin vjetor, sipas të cilit  vendi ynë është një ndër 10 vendet me numrin më të lartë të kërkesave për azil në vendet e Bashkimit Europian. Shqipëria për 2016…