Nga Redi SHEHU: Nuk mund të shitet për…

Humbja historike e Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 qershorit, e vënë përballë fitores historike të Partisë Socialiste në po këto zgjedhje, e bëjnë këtë datë politikisht historike po ashtu. Brenda të njëjtës ditë, disa…

Tymnaja e koalicionit PS-PD- Klodian Tomorri

 Klodian Tomorri Sa herë që interesa të caktuara duan të sulmojnë marrëveshjen politike mes Ramës dhe Bashës, rikthehet në skenë e njëjta muzikë; Grand Coalition. Skenari i Koalicionit të Madh u përdor si tymnajë para…

75% e përfituesve, hetime nga ana e inspektorëve…

Qeveria shqiptare i ka kërkuar Bankës Botërore që të shtyjë afatin për projektin e modernizimit të asistencës sociale, e cila në vetvete përfshin një reformim  të thellë ndihmës ekonomike. Në një raport të fundit të Bankës…