Home » Lotaria amerikane, Ambasada e SHBA: Na pyesni në Fb, ju sqarojmë gjatë gjithë javës

Lotaria amerikane, Ambasada e SHBA: Na pyesni në Fb, ju sqarojmë gjatë gjithë javës

Ambasada amerikane në Tiranë ka ftuar qytetarët shqiptarë të kontrollojnë nëse kanë fituar Lotarinë amerikane dhe ka shprehur gatishmërinë për të dhënë sqarime lidhur me të gjatë gjithë javës.

“Përshëndetje të gjithëve! – thuhet nga zyrtarja e Ambasadës së SHBA në Fb. –  Unë po postoj një ditë më përpara se zakonisht për shkak të një njoftimi të veçantë: a keni aplikuar për Vizën e Shumëllojshmërisë DV-2018?

Që sot, ju mund të kontrolloni nëse ju jeni një nga të përzgjedhurit me fat për DV-2018. Kontrolloni statusin tuaj këtu: http://dvlottery.state.gov/esc

Ju uroj shumë fat! Me kënaqësi do t’i përgjigjem pyetjeve tuaj sot dhe gjatë javës!”