Home » Në Sarandë bie borë pas 30 vjetësh

Në Sarandë bie borë pas 30 vjetësh

Qyteti bregdetar i Sarandës është zbardhur nga bora pas 30 vjetësh.

Reshjet e borës kanë nisur në orët e para të mëngjesit dhe vazhdojnë ende në Sarandë. Hera e fundit kur në këtë qytet kishte rënë borë ishte viti 1985…